lördag 8 september 2012

En händelserik och lång vecka

har nu passerat och nu är härliga helgen här igen. Det allra bästa med att jobba igen är ju att den lediga tiden blir mer betydelseful. Älskar verkligen att komma hem på eftermiddagarna och mötas av min lilla son som strålar av glädje och visar mig sitt vackraste leende samtidigt som han kommer emot mig och säger "Maaammmaaa". Total lycka. Självklart blir jag lika glad av att få en kram och ett hej av mina fina flickor och maken! Men lillemans lycka är så tydlig och så genuin.

Det har varit en lång vecka som sagt. På en av mina tidiga dagar var det studiedag så det blev en extra lång dag. Dessutom var det min sena fredag enligt schemat. Många timmar på jobbet denna vecka alltså. Man undrar lite hur man ska hinna med allt här hemma sedan när maken också jobbar...

Veckan har bestått av en massa tankar och funderingar. Kan väl säga att jag inte är riktigt överens med allt på nya jobbet. Känner att vissa saker kan bli svåra pga av avsaknad av bra och inarbetade rutiner.

Men nu glömmer vi vardagen och jobb nu är det helg! Underbara helg. Ska alldeles snart kasta ihop lite scones åt familjen. Sedan ska jag göra mig i ordning för att åka i väg till min finaste vän och hennes familj. Ska lämna ett litet paket åt nykomlingen. De små växer ju så det knakar så det är bäst att passa på. Sedan åker vi vidare mot småland för att hälsa på hos mamma. En övernattning ingår också för mannen ska på Gp (speedway). 

Nu ska jag njuta av tiden med mina finaste!


Ha en fantastisk helg alla!

1 kommentar: