onsdag 2 januari 2013

Nytt år!

2013

Nytt år med en massa nya förhoppningar och utmaningar.

Nu ska jag hitta tillbaka till blogglusten och till motivationen.

Skulle ju börja mitt nya sunda liv på nyårsdagen, i vanlig ordning.

Men det nya sunda friska kräver ju en storhandlling av allt sunt, och det orkar jag inte med mina sista lediga dagar så det nya sunda börjar 7/1 liksom skola, jobb och vardag!

Lilleman ska in i förskolans värld och under inskolningen blir han 18 månader och jag mår verkligen dåligt inför detta. Hade så gärna haft honom hemma i alla fall till 2 årsdagen...

Hoppas verkligen att det kommer att gå bra för mammas lilla gosse. Jag kommer att vara med de två första dagarna av inskolningen och sedan lämnar jag ansvaret åt min fina man.

Mycket har hänt sedan jag sist skrev här.

Jag fick en fiskkniv i julklapp av min arbetsgivare och min man fick en uppsägning 4 dagar innan julafton. 
Snällt va? 
Inte så farligt som det låter. I färdtjänsten är det inte så ovanligt att man byter arbetsgivare lite då och då av olika orsaker och denna gång var det en konkurs som låg bakom. så maken hoppar direkt in till en annan arbetsgivare. Men detta är ännu ett orosmoln då det gäller sonens förskolestart. Vi vet inte  hur makens schema kommer att se ut eller när han får det. då både han och jag jobbar obekvämt så är det alltid ett pyssel.

Har haft ledigt i 12 dagar nu. Ska jobba två och sedan ledigt i fyra igen.

Känns fortfarande lite tungt att gå till jobbet, saknar mitt gamla men vill verkligen ge detta en chans. Att imorgon och på fredag gå till ytterligare ett bytt ställe eftersom mitt är stängt känns jätte trist men vad gör man inte för att få två dagar med lilleman på hans nya fsk.

Om jag ska se tillbaka på året som gått så har det varit mestadels bra, men hösten var tung och ångestfull och full av svåra beslut då det gällde jobb. Trodde jag fattade bra beslut men så här i efterhand borde jag nog stannat där jag hamna först. Jag trodde i min enfald att alla ställen med samma uppdragsgivare fungerade lika men ack så fel. 

Detta nya år är fullt av möjligheter och jag har gott mod!

Häng gärna med mig så får vi se vad som händer!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar