fredag 1 juni 2012...och snart har tre veckor passerat sedan vi var och gjorde det där som vi sedan väntat besked om. Tre långa veckor utan ett ljud. Men som sagt nu börjar vi tänka positiv kring allt. Det måste väl bara betyda bra saker för om det varit ett dåligt besked borde vi väl hört nåt nu? Nog om detta, men som ni säkert förstår så upptar detta mycket av våra tankar. En jobbig tid har passerat men vi har i alla fall fått ut något bra av det. Vi uppskattar livet mer och alla bråk här hemma har minskat. Det gäller att välja vad som är viktigt .

Fredag idag som sagt och vilken fredag sen. Regnet har stått som spö i backen hela dagen och man har inte haft någon lust att ens sticka näsan utanför dörren. En tur till Maxi blev det i alla fall tillsammans med maken  och lilleman, så nu är det fullt i skåpen igen men tomt i plånboken :-)

Ikväll blir det en fredag i alla ordning, taco och mys. Precis som det ska va alltså. Ena dottern ska på poolparty men det blir nog inte mycket bada av tror jag. Blir nog film och tacofest i stället.

Vad gör ni ??


1 kommentar:

  1. Hmm, typ samma som ni: Ösregn, tom plånbok och fulla skåp efter en Maxitur, taco och nu väntar fredagsmyset. Vilka Svensson vi är, haha!

    SvaraRadera