fredag 7 februari 2014

Alla går så fort!

Tiden bara springer fram och att vara heltidsarbetande tre barns-morsa ger inte så mycket tid till uppdateringar här tyvärr.

Första veckan jag varit på jobbet en femdagars vecka sedan jul. Har ju  i och för sig jobbat fem dagar alla veckorna som passerat men med en massa härliga avbrott för utbildningar. Men denna vecka ....puh. Just nu sitter jag och lilla man här hemma och ser på barnprogram och äter äpple. Börjar 9:30 idag. Härligt med en lugn morgon men det innebär en sen kväll. Idag jobbar maken dessutom till 18 så det blir lillemans senaste förskoledag någonsin. Känns i hjärtat. Min lilla fina. Men han kommer bara köpa det som vanligt han fullkomligt älskar sin Passadvind.

Ikväll vankas disco i fritidsgården för stora dottern. Första discot på gården,. Hua... vad fort det går. Hon är verkligen stor nu min lilla första. Snart lika lång som sin mamma och på gränsen till tonåring på  alla sätt!

Övriga familjen ska bara sjunka ner i soffan och gotta oss så fort vi ätit lite. Så ser kvällens planering ut men nu först lite jobb!
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar