söndag 15 november 2009

Söndag!

Lilla systers nya skrivbord!



Ja så var det söndag igen, hur kan en helg gå så fort? Man hinner ju inte mer än slå sig ner i soffan på fredagen förrän det är söndag...

Igår var hela familjen iväg till IKEA för att köpa ett nytt skrivbord åt lillasyster som lyckats rita på sitt gamla. Dessutom skanade hennes gamla skrivbord lådhurts, hade bara en låda vilket är helt värdelöst, nu har hon fått ett vitt fint och nytt med en massa bra lådor att förvara alla alster i. Eftermiddagen kvällen spenderade töserna på busfabriken där det var 6 -års kalas. Maken och jag låg i varisin soffa och såg på film efter att vi monterat skrivbordet. Tjejerna kom hem och var uppspeedade fortsatte att leka innan de vid 21-tiden kom på att de ville se på film och äta chips, en syumd senare hittades de så här:


Idag tog maken och jag en promenad med hunden på förmiddagen efter att ha ätit en sen frukost, så nu väntar en härlig söndags fika tillsammans. Lillsyster ska få hit en kompis och stor tjejjen gick precis i väg för att hitta någon att leka med.
Härliga söndag!!!





2 kommentarer:

  1. usch, visst går helgerna fort? helt sjukt!

    SvaraRadera
  2. Aaah, Ikea :) Visst är det ett paradis hahaha, jag häckar nog där för ofta tror jag....
    Det blev jättefint med nya skrivbordet! Bella fick ju även hon ett nytt och det är så skönt att få bort hennes pyssel- och målargrejer från köket!

    SvaraRadera