söndag 12 juni 2011

Dags för dag två!

familjen sover fortfarande och det med all rätt. Igår skojade vi och hade kul 11-23 sedan gick vi promenaden på 20 min hem och sedan åt vi lite innan alla stupade i säng.

Dagen kunde varit bättre i alla fall för storasyster. Hon mådde periodvis inte bra. Speciellt inte på förmiddagen. Mådde illa och hade ont i magen igen. Måste ta tag i detta nu. Kommer oftast i samband med att hon ätit. Funderar en del på gluten eller laktos. Behöver nog kontakta en läkare nu i alla fall efter som detta pågått sen påsk. Hon är även energilös och vill liksom inget.

Kändes oerhört jobbigt att hon mådde så här just i går när vi skulle ha kul. Men periodvis var det bra och hon härdade ut alla 12 timmarna ändå min underbara tjej. Men det gjorde som sagt ont i mamma hjärtat att se henne må dåligt när vi hade panerat och sett fram emot den här helgen så enormt. Speciellt eftersom det är andra gången denna vecka som något hon längtat efter inte blir som hon tänkt. Först missade hon ju sin skolresa och sedan tog magont och illamåendet lie udden av den här dagen också :-( Men hon hoppas på en bättre dag idag!

Nu vaknar hon så nu slipper jag vara ensam. Rekord tiro aldrig hon sovit till 9 någonsin!

På återseende imorgon vänner!

Ps; väldigt dåligt med kommentarar nu för tiden , har i tagit semester eller är jag bara ointressant?

1 kommentar:

  1. Haha, vad underbar du är! Du är inte ointressant, det är bara vi på andra sidan som är lite slöa såhär i försommartider =P
    Tråkigt att läsa att Storan har så ont, du gör absolut rätt i att kolla upp det! Krya-kramar till henne <3

    SvaraRadera