lördag 11 juni 2011

Vaknat upp i fina Göteborg!

Kom iväg i går enligt planerna. Hade först en fin dag med kollegorna. Dagen avslutades på allra bästa sätt genom att min finaste kollega kom och anslöt lagom till maten. Är så glad för att du kunde delta vännen! Saknar dig om dagarna <3

Kom hem och hoppade i bilen och gav oss iväg, lämnade ett små regnigt Linköping. Passerade ett väldigt regnigt Jönköping. Satt och spydde galla över att ha valt just denna helg. Men efter ett stop i Gränna för inköp av godis och ett toalettbesök vid någon Rasta så kom vi till slut fram till ett strålande vackert Göteborg! Vädret växlar i vårt land kan man säga. Läste dock på Aftonbladet nyss att i just Jönköping/Gränna hade tydligen det dåliga vädret hållit i och bland annat medfört åsknedslag i förskolan Polkagrisen.

Ringde upp personen som skulle förmedla nyckeln till brorsans lägenhet och han kom på 5 minuter. Härligt. Packade in och satt en stund på brorsans stora terass och tittade ut över Ullevi och Liseberg som kan skymtas där i från. Begav oss sedan ut en vända för att hitta en pizzeria. Eftersom klockan var mycket orkade vi inte leta upp en resturang som egentligen var tanken. Vi hittade inte mindre än fyra pizzerior på gatan utanför huset så det var inget större problem. Handlade även lite till frukosten i morgon. Spenderade en stund mellan 21-22 i en lekpark. Det kan man väl kalla semester? För det är ju vad vi har den här helgen.

Vi är underbart tacksamma att vi fick låna lägenheten den här helgen för att genomföra denna lilla resa tillsammans med barnen innan lillebror kommer. Ett stort tack till Martin och hans två "lägenhetsdelare". Ni har gjort våra barns sommar! Fritt boende i en fantastisk etagelägenhet med stor underbar takterass centralt liggande i Göteborg och dessutom friparkering i deras garage genererar två dagars fyllda av skojigheter på Liseberg. Maken tänker inte snåla säger han. Lite svårare för mig den snåla smålänningen att sätta på spenderbyxorna men jag ska försöka!

Just nu är bara jag och storasyster vakna men snart ska resterande halva väckas, frukost ska ätas och sedan går vi till Liseberg och där står vi startklara klockan 11 när entren slår upp!


1 kommentar:

  1. Tack för fina ord <3, det var jätteroligt att träffa dig/er också, jag saknar dig massor! Härligt att läsa att ni kom iväg i tid och utnyttjade kvällen till max!

    SvaraRadera