måndag 5 mars 2012

Slutet nära?

Vi har haft underbara dagar i helgen. Solsken och en massa skridskoåkning på en gnistrande vacker is. Dessutom har jag hunnit med att äta middag på fin restaurang tillsammans med två av mina finaste vänner. Kan inte klaga på nåt alltså. Hur underbart som helst!!

Dålig bloggerska nu och dålig på att kommentera, känns som man kanske skulle lägga ner, för jag tror att jag tappat de flesta av mina läsare för att jag är så trist och tråkig. Ingen verkar kommentera så detta kanske är slutet på blogghistorien??

4 kommentarer:

  1. Nej då... jag funderade faktiskt också på det tidigare idag men så kom jag på att jag även bloggar för min egen skull. Som en liten dagbok. Älskar att titta tillbaka och se vad vi hittat på och hur det såg ut :-) Men det viktiga är att du bloggar om du själv tycker det är kul. Kram på dig!

    SvaraRadera
  2. Nope.
    Jag är här!
    Sluta inte blogga.. blogga när du har lust och kommentera när du känner för det.

    Kram

    SvaraRadera
  3. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  4. Jag är kvar! Och som sagt, man bloggar ju lika mycket för sig själv som för andra, kanske mer! Ta en paus och känn efter om du vill, men jag tror du kommer sakna det, och jag kommer att sakna dina inlägg! Kram

    SvaraRadera