måndag 5 november 2012


Jag . 
Just nu. 
Överöst med uppgifter som alla verkar vara den nya arbetslagsledarens. Allt som jag undrar/ ifrågasätts får svaret: Det får väl du ändra på du är ju arbetslagsledare. Det är ju din uppgift. Det här kommer du att sköta. Stort som smått papper, pärmar, verksamhetsfrågor och planeringar...you name it!

Hummm... jag är bort kopplad T-I-O % inte hundra...och denna tid är inte ens schemalagd men det ska den bli tro mig.

Tur att jag ska på möte  med chefen imorgon för jag behöver verkligen få mina uppgifter klara och sedan är det väl chefens sak att skapa förutsättningar för att saker och ting går att genomföra eller ?

Ja nu börjar det igen, bara att inse att jag hade det väldigt bra där jag kom i från...Men bara jag får svart på vitt vad som kan förväntas av mig så blir det nog bra det här...

Så nu mina vänner landar jag igen så bloggen ligger kanske just nu lite åtsidan. Igen. Men snart så ska det väl bli ordning på mitt liv så jag kan göra nåt annat än att jobba.


4 kommentarer:

 1. Svar: mac eller pc? Om pc, vilket operativsystem? Får jag reda på detta kan jag hjälpa dig.

  Kram, hoppas jobbproblemen löser sig.

  SvaraRadera
 2. Svar: mac eller pc? Om pc, vilket operativsystem? Får jag reda på detta kan jag hjälpa dig.

  Kram, hoppas jobbproblemen löser sig.

  SvaraRadera
 3. Så här svarade jag hos mig (förutsätter att du har pc):

  Nej, det är klart inget händer... Trycker du på PrintScreen-knappen så ligger bilden i minnet. Sen får du öppna ett bildprogram (tips, gratisprogrammet IrfanView (www.irfanview.se)) och klistra in bilden du har i minnet. Sen beskär du den och sparar. Eller också, om du har Windows 7 (eller möjligtvis Vista också, har glömt) så har du ett verktyg som heter Skärmklippsverktyget. Klicka på det, rama in det du vill kopiera och klicka och spara :)

  SvaraRadera