måndag 24 augusti 2009

Nu börjar alvaret!!!

Vill börja med att hälsa alla nya läsare välkomna hit, känns verkligen härligt att få så många fina kommentarer!!!

Efter en katastrof vägning igår inser jag att jag måste ta tag i saker på allvar nu! Gick ju upp rejält i sommar under vår all inclusive resa trodde att jag skull vara tillbaka på 63 nu men icke. Vågen visade 64,5 i går så nu har jag 4,5 kg att gå ner och det ska jag lyckas med!!!

Inför denna veka har jag planerat en matsedel som jag ska följa och sedan ska jag komma igång med motionen. Ska bli en långpromenad varje kväll om jag inte tränar annat!

Idag är det sista dagen som jag är hemma med tjejerna sedan blir det förskola/skola och jobb igen. Kopporna är torra så nu är vi redo.

Fuskade lite idag på förmiddagen och drog i väg till köpcentret här, så nu är mor och döttrar rustade med nya colla höst stövletter och stövlar!
Var på INTERSPORT och kollade Gortex vinter skor till tjejerna kostar 690:- nu...normalt 900:- snål som jag är så tvekar jag ändå, men jag borde verkligen slå till då mina barn har en förmåga att slita skor och blöta ner sig, och de där ska ju hålla sägs det. Ska fundera ett par dagar till...Någon som har erfarenhet av de här skorna? Eller har tips på andra bra vinter skor till barn??? Det är ju mycket som behövs, fodrat galon, vinter kläder, mössor och vantar...
Inte klokt egentligen att man måste planera allt sådant här innnan sommaren ens är slut men man har ju lärt sig att hela tiden ligga en säsong före för annars finns det ju inget kvar i butikerna när vintern kommer...

Jag själv behöver en ny höst och vinter jacka. Funderar på att köpa någon skal variant som passar båda årstiderna. Mina jackor från förra vintern är förstora för mig nu har ju trots allt tappat 10 kg!!!

När jag läser om allt som behövs så överväger jag att köpa en trisslott eller spela på Lotto och boka en resa till Ullared....

Nej, nu ska jag förbereda mat lassang till barnen och ungsstekta rödbetor med ädelost keso och valnötter till mis själv. (ja jag vet att rödbetor är medelhögt gi) men jag hittade receptet och det såg så gott utu att jag måste testa!

Nu till en efterlysning: Vad äter ni när andra fikar? Om ni har bjudit hem folk eller ska träffas ute på stan???

Ha en trevlig måndag!!!


8 kommentarer:

  1. Hej hej!

    Kanske skulle ta en runda till Intersport, vinterskor är det enda jag har kvar att köpa åt barnen... Men det är så DYRT och tråkigt, usch!
    Klart du kommer lyckas med att gå ner 4,5 kg, absolut! Vi får peppa varandra :)
    Jag vägde mig i morse och har gått ner 1 kg sen förra måndagen, nu är det "bara" 6 kg kvar... Det känns megasegt, men jag försöker tänka positivt, bebis är ju bara 2 veckor ;)

    När det gäller fika så är jag inte överdrivet förtjust i fikabröd så jag brukar oftast inte äta något... Trist va? *s*
    Kram!

    SvaraRadera
  2. Bra fråga det där med fikan. Jag tror att jag brukar avstå helt och bara ta en kaffe faktiskt. Kram och pepp

    SvaraRadera
  3. Jag brukar också avstå eller ta en frukt men ibland skulle man vilja ha något got nr alla andra mumsar!

    SvaraRadera
  4. Hej babe!

    Du kan få några kilon av mig att arbeta av i bara farten ;) Nej då..

    Jag tränar på Campushallen igen! det känns toppenbra, de är så himla schyssta där och finns massa mumsiga studenter i min ålder att titta på. Om man nu hinner med det ;)

    Jag ska aldrig skaffa barn! Haha nej då, jag längtar efter att ha såna bestyr som du har... Tråkigt att bara va själv hela tiden även om jag har fantastiska vänner!

    Kämpa på så får vi ses så fort det bara går!

    Kram sandra

    SvaraRadera
  5. Jag brukar bara ta en kaffe alt te om jag går ut och fikar. Har alltid en proteinbar i väskan så om jag är sugen tar jag en bit av den. Funkar faktiskt bra :)

    SvaraRadera
  6. Jag är inte så bra på mellisar än... Men keso, sallad, lite räkor och sambal oelek funkar för mig. Eller en frukt. Kommer du på något bra får du gärna dela med dig. Kram

    SvaraRadera
  7. Vi har ungefär lika mycket att gå ner, det är klart att det ska gå! Nu kör vi järnet bara! :)

    SvaraRadera
  8. Finns det inga bra alternativ så tar jag bara en cola light eller the vid fika.
    Jag kör ju GI-metoden, så brukar se om det finns grädde med bär.
    Annars kanske du kan ta en frukt eller nötter?

    SvaraRadera