måndag 22 mars 2010

Mycket dåligt

Måndag igen och nya tag. Har slarvat en hel del de sista helgerna. Har ätot både det ena och andra. Maten har varit bra men inte det som kommit ner där emellan. Har ätit en massa godis. Började med en liten bit och ni vet hur det är en blir två tre tio osv. Jag vet ju att jag inte har något stopp när jag väl börjar, blir ju lite hetsätning över det hela så nu får det vara bra. Inget mer innan semestern. Det kommer att bli tungt men jag ska klara det. De första helgerna är tunga men sedan är ju suget över och då ska jag inte vara så dum att jag smakar fast jag inte känner ett behov av att äta.

Har lagt till lite bröd på menyn, blev lite väl mycket förra veckan. Ska försöka hålla mig till smörgås av den grövre sorten på lördagen och söndagan och då är det EN som gäller. Med undantag av denna vecka då jag ska tillåta mig en smörgås på onsdag då vi har utbildningsdag. Det brukar serveras smörgåsar till fikat...

Har köpt ett väggord till dotterns rum på tradera! Kommer att bli så bra. Listerna är uppsatta och en del av möblerna på plats så i natt ska hon sova i sitt rum igen. Maken jobbar till 22 hela veckan så han ska få den äran att sätta upp lampor och hyllor o dylikt i morgon fm. Ska passa på att tvätta sängkappa och lite annat nu. Blir coolt i rummet och dottern är riktigt nöjd!

Har börjat påskfixa lite här hemma. En ganska snabbt övergående helg i mitt tycke. Men lite påskris utanför dörren ska man väl ha... Får ju en del gäster under helgen då dottern fyller.

Nu ska jag surfa runt hos er och lämna en kommentar här och var. Kvällen ska tillbringas i soffan med makt över fjärrkontrollen!

5 kommentarer:

  1. Jag börjar på ny kula idag igen, nu ska vi inte släppa efter igen! Pepp pepp!

    SvaraRadera
  2. Jag börjar igen imorgon.
    Jajjemän!

    Ska nog påskpynta lite jag med, på torsdag kanske!?

    SvaraRadera
  3. Tradera och påskpyssel. Kul!
    Ha en skön tisdag!
    Kram!

    SvaraRadera
  4. Man kan ju alltid börja om :-)
    Pepp!

    SvaraRadera