måndag 31 oktober 2011

Så underbart med höstlov och vi badar i färs!

Så underbart med lov! Förut har det varit en pina med dessa höst,påsk och sportlov. Inte för att jag miss unnar barnen ledigt utan för det dåliga samvetet som gnager i en när barnen måste tillbringa loven på fritids.Visst hittar de på en massa kul dessa lov veckor men ändå. Man vill att barnen ska få ha lov när det är lov men det är inte alltid enkelt med logistiken. Men nu är detta inte något problem och detta har vår underbara lilla lillebror att tacka för. Vi är så glada för att vi valde att skaffa dig och inte bara för att du underlättar våra lov! Vi älskar dig lilla gubben.

Som ni sett så har min äldsta dotter fyllt 9 i helgen. Kan knappt förstå det. 9 år. Vart tog tiden vägen? Vi har haft en underbar helg fylld av festligheter. Släkt och vänner har fyllt vårt hus. Alldeles alldeles underbart!

Igår var det tjejfest hemma 10 tjejer runt bordet och en massa gott. Taco, glass , godis och snacks! Maken trodde inte 1,6 kg färs skulle räcka så han stekte 1 extra kilo...Tjejerna kanske åt upp 0,5 kg av de 2,6 kilona....

Så nu kommer vi att få äta taco, köttfärssås,lassage,....you name it veckan lång!
Skåpen är fyllda till bredden av godis, chips ostbågar. strössel och kola/chokladsås! I kylen står mängder av kladdkaka och grädde. Dessutom ska vi ut och åka båt med frukost och lunch buffe x2 denna vecka. Mina tappade kilo kommer med andra ord att komma tillbaka denna vecka. Men men det är ju höstlov eller hur?Inga kommentarer:

Skicka en kommentar