söndag 25 april 2010

Njuter av de sista timmarna!

Snart är min härliga helg i Gbg över för denna gång. MEN jag kommer definitivt att göra om detta igen. Har verkligen uppskattat de här dagarna. Har varit så skönt att bara bry sig om sig själv för en gång skull, ingen make och inga barn som pockar på ens uppmärksamhet... Har inte varit själv på det här sättet de senaste 7 åren.

Igår njöt vi av en vacker dag på stan lite shopping och ett försök att få sitta på en trevlig uteservering. Kan väl säga att det var inte bara vi som hade den tanken. Alla serveringar med soliga uteplatser var mer än överfulla. Slutade med att vi fick sitta inne men det gick lika bra det. Har äntligen provat en chai-latte. Har inte testat det förut men det var riktigt gott. Har handlat chai-the nu så jag kan göra det hemma.

Kvällen fortsatte med ett besök på stadsteatern vi såg en teater som hette "Hantverkarna" en fars om hur det kan gå när man renoverar. Inte en "Stefan & Krister fars" utan en mer alvarligt och realistisk historia. Sedan slutade kvällen på Hedens hörna, Hotell Liseberg. En kväll med Champang, vin och god mat.

Idag började dagen med champange frukost för att fira 60-åringen nu ska vi ut och fika i Olskroken och sedan köpa hem lite shushi som avslutning innan vi sätter oss på tåget hem till verkligheten igen!

3 kommentarer:

  1. Låter som en alldeles superhärlig helg! :)

    SvaraRadera
  2. Låter ljuvligt, njut av de sista timmarna :)
    KRAM

    SvaraRadera
  3. Jag kan inget annat än att le, vilken härlig läsning...kram på dig /Heleena

    SvaraRadera