onsdag 5 januari 2011

Nu är det helg igen!

Jaha då har man jobbat en hel dag då. Första dagen sedan den 22/12. Måste säga att det varit en fantastiskt skön och behövlig ledighet. Men nu är man igång igen. Skönt med en mjukstart och nu väntar 4 dagars skön ledighet igen :-)

Imorgon är hela familjen lediga tillsammans ska bli så mysigt, undrar bara vad man ska göra av dagen? Lutar väl åt pulkaåkning i en större backe, simhallen eller bowling. Eller inte det är ju helg, så det kanske är stängt, hummm då blir det väl utflyckt till pulkabacen med oboj och kanske korvgrillning. Ja, vi får väl se.

Vad hittar ni på imorgon?

Just nu sitter barnen och tittar på "Rena rama Rolf" kommer ni i håg den serien med Lars Brandeby? Lite kul att barnen nu tittar på sådant man själv så på när man var lika gammal ungefär! Avsnintten går varje vardag på 4:an och är en ny favorit som inte missas här hemma.

Ha en trevlig trettondagsafton!

4 kommentarer:

  1. Skönt att få vara ledig imorgon. Vi har simträning och sedan blir det lite kalasadet på Italienska klubben.
    Kram

    SvaraRadera
  2. Imorgon ska vi åka pulka på backarna och så blir det lite skridskoåkning på en sjö här i närheten.

    Rena Rama Rolf är ju störtskön!
    Den serien bjuder på många glada skratt.

    SvaraRadera
  3. Jag såg att den serien kommit tillbaka! Underbart! :) Min ledighet består av en förkylning! Mindre kul, pullkabacke låter toppen! Ha en bra dag!

    SvaraRadera
  4. Hej vännen! Jaghar ju några dagar kvar.... typ tre.... Lite ångest, emn det ska samtidigt bli kul och välbehövligt att komma in i rutinerna igen =) Jo, imorgon ska vi åka skridskor med en annan familj och vi planerar att grilla korv vid isen som lunch - myspys! Hoppas bara att det fina utlovade vädret kommer =) Ha det så bra, saknar dig =)

    SvaraRadera