måndag 4 maj 2009

Dagarna som gått...

...har ägnats åt följande:

Valborg: Härlig grillning, promenad i spåret med hunden ,promenad tillsammans med grann familjen och deras barn till brasan här i Tallboda, ett huttrande vid elden dvs en riktigt typisk valborg!

1:a Maj: Morgon promenad runt spåret kl 5.30 innan frukost och avresa mot stugan.Städ dag vid stugan, krattande bortförsel av lövhögar, rabatt rensande, fika och trevligt sällskap i en strålande sol.

Lördag: slappade i sol stolen hela dagen, en långpromenad fram emot kvällen och åter resa till hemmet i Linköping, mys stund framför tv och Robinsson underhållning.

Söndag: Promenad med hunden och äldsta dottern på morgonen innan frukost, utflykt till IKEA och inköp av små saker till den ny renoverade tvätt stugan. Fika i solen, innan trädgårdsarbete hemma. Middag innan cykel tur till gymmet, ett tufft pass på 75 minuter innan hemfärd och dusch, vann en auktion på TRADERA, Ny bärbar HP!!! Sedan avslutade jag med en tvkväll!

Idag: Slutade tidigt, cykeltur till ny lekpark i området med barnen, alla parker måste ju prov lekas :-) Betalade datorn, nu är det bara att vänta på leverans!Maken jobbar till 20 så det blir en sen promenad i spåret som avslutning på dagen. Nu ska här gras kvällsmat till barnen!

Trevlig kväll!!!

1 kommentar:

  1. Kul att du gillar mina efit dagar. Tyvärr är det inte Efit igen förrän den 17 maj. (Det är fasta dagar...)
    Kolla på de andras dagar sålänge på http://ettfotoitimmen.se/
    =)
    Kram

    SvaraRadera