måndag 18 juli 2011

Oj, vad man kan sova!

Inte bara lillebror utan hela familjen. Idag slog vi alla rekord. vaknade 10.30! Hela familjen. inte klokt. Men förmodligen behövde alla just detta. Det är en omställning för alla. Regnet hänger gott som tungt över Linköping så idag blir det en riktig inne dag. Kanske lite film och förmodligen litet bak. Frysen måste ju fyllas med bullor och annat gott som vi kan bjuda alla släktingar på när de ska komma och titta på lilla underverket i veckan.

Hade första besöket igår i form aven stolt mormor och extra morfar. De tyckte lilla Oliver var så fin så. Förövrigt har vi ju avsagt oss en massa besök fram till nu. Vi ville hinna landa lite och komma till ro och lära känna varandra först. Men nu känner vi oss redo och nu kan vi nog inte hålla alla nyfikna här ifrån längre. Klart de måste få träffa får fina fina bebis!

I övrigt ska en amningskudde inköpas idag och en extern hårddisk då min dator är så seg och det beror förmodligen på alla foton som ligger lagrade i den, minnet börjar ta slut. Amningskudden kommer att göra underverk för mina nätter!

Nu ska jag spela lite spel med stora tjejerna och passa på satt ta en fika med dem!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar