onsdag 9 juni 2010

Morgondag fylld av blandade känslor

Igår kom kamelerna till Tallboda! Varje år gästas vi av Cirkus Olympia
Har aldrig gått på själva cirkusen men tror att den är riktigt bra. Personalen är i alla fall väldigt tillmötesgående och tillåtande. Djuren går ute i små hägn under dagen och barnen får klappa och mata. Mina barn älskar detta. Det är något som ska göras varje år.

Bjuder även på en bild från den vackra helgen. Mina barn vistades i poolen större delen av tiden! Kanske anledningen till att storasyster blev sjuk...

Vi är redo för morgondagens skolavslutning. Barnen är nyduschade, håren fönade (kan ju inte lägga sig med blött hår kvällen före en så viktig dag!) och alla naglar är klippta och målade.
Fikat ordnade vi ju redan igår!
Hela familjen ska vara lediga och ha riktigt mysigt tillsammans. Det är bara att be till väder gudarna nu. Om det blir dåligt väder så blir det inte alls som vi tänkt. Då kommer barnen fira själva i gymnastiksalen, pga platsbrist kommer föräldrarna att få vänta i klassrummen innan det blir gemensamt fika. Om vädret tillåter så kommer barnen sjunga ute på skolgaården och sedan kommer alla att fika tillsammasn i gröngräset. Hoppas hoppas!

Efter att skolavslutningen är över kommer morgondagens tråkigaste och jobbigaste period. Tindra ska till farbro doktorn och opereras. Känns nervöst. Tänk
om han hittar mer konstig heter och tänk om det faktiskt är cancer...

Dags för te koppen och favoprogrammet om en stund.





4 kommentarer:

  1. Hoppas verkligen att ni får fint väder!

    SvaraRadera
  2. Hoppas att allt går bra imorgon.

    SvaraRadera
  3. Hoppas att allt har gått bra!
    Kramar i massor

    SvaraRadera
  4. Håller tummen för vofsingen!

    SvaraRadera