måndag 7 juni 2010

Inte det också!



Storasyster hade med en kompis hem idag från skolan, de lekte ute en stund när jag gjorde mellis, dottern kom in och drog ett par jeans över sina leggins. Hon sa att hon frös. Jag reagerade inte då. Men efter mellis ville hon att hon och kompisen skulle se på tv. Hon låg under en filt och såg trött ut. Somnade nästan innan kompisen skulle gå. Sa att hon var trött. När kompisen gått tog det sekunder så sov hon. Såg efter en stund väldigt rosig ut på kinderna, vaknade med 39,5. Förflyttade sig bara från soffan till sängen. Blir inget jobb imorgon alltså. Får verkligen hoppas att det, som det brukar, är snabbt övergående. Har aldrig varit febrig mer en ett halvt dygn i sitt 7 ½ åriga liv. Skolavslutning på torsdag. Slutar 1:an dvs första riktiga skolavslutningen, det får vi bara inte missa. Hela familjen har ju tagit ledigt. Håll tummarna nu. Tack ,tack!

4 kommentarer:

  1. ojoj, jag håller tummarna! hoppas verkligen hon blir kry fort. Fabbe har avslutning på fredag, går också i ettan och visst är det en viktig dag!

    SvaraRadera
  2. Sonen däckade också på soffan igår kl 17 och sov till 06,00 idag. När han vaknade var han piggare än piggast...

    kram

    SvaraRadera
  3. Fy vad jobbigt, stackars storasyster! Håller tummarna att hon mår bättre redan idag och att ingen annan i familjen smittas!

    SvaraRadera
  4. Stackare. Hoppas att det är bättre nu!

    SvaraRadera