söndag 6 juni 2010

sommar sommar och sol

Har haft ännu en underbar dag på gåden tillsammans med barnen. De har badat och plaskat näst intill hela dagen. Flera kompisar har också hoppat i. Stora syster hann med ett discokalas också. kvällen avslutades med en krocket omgång. Första gången ever för girlsen, de tyckte det var så kul så det var absolut inte sista gången.

Korta inlägg nu när det är sommar, vem har tid att häcka framför datorn? Inte jag!

4 kommentarer:

  1. Näe, visst är det så, när sommaren gästar oss vill man vara ute? Men iag så lyser solen med sin frånvaro, åtminstonde för oss här ute på landet ( läs Grebo ;-) ) och det är ganska kallt... Hoppas det bara är tillfälligt, har ju beställt värme och sol ända fram tills september!

    SvaraRadera
  2. Håller med, knappt någon tid över till datorn men det är ju så det ska vara :)

    Ni verkar ju ha det kanon mysigt, härligt!

    Kram Kram Heleena

    SvaraRadera
  3. Vi har bott här i Grebo i snart ett år och trivs jättebra även om det inte är optimalt... vill ha större tomt och färre grannar ;-)
    Näe, vi är inte härifrån nån av oss, jag är uppvuxen i Sturefors och maken i Ljungsbro men senaste åren har vi bott inne i stan så det här är väldigt skönt, altan och tomt, även om den är liten! Var bor ni? Vad kul att ni haft en kull valpar, vilken ras? Jag har fött upp hundar länge nu men det är lika kul och spännande varje gång det är dags för en ny kull! Har en hemsida för kenneln oxå om du vill titta in: www.cannolis.se

    SvaraRadera