lördag 21 maj 2011

En lördag i maj kan se ut så här!En sommrig frukost ute i solen, bestående av bland annat dessa fina röda godsaker!
En dag full av äventyr som bland annat innehöll sumobrottning, en av alla aktiviteter som erbjöds på stans barnfestival!

Provskjutning!
Och vad är en barnfestival utan utryckningsfordon?Lite fika i lusthuset som restes till minne av Viktoria och Daniels bröllopsdag!Provkörning av sulky. Mantorptravet nästa...


...eller kanske ridskolan?


Och tillsist en långa farbron glass!

Hem och fixa mat......för att sedan tillbringa en liten stund här tillsammans med tidningen!Sedan bar det av på kalas för lillasyster......då passa storasyster och jag på att spela boule och sedan badminton innan det var dags at cykla iväg och hämta lillasyter sedan blev det två stop på vägen hem i form av lekplatsbesök.


Hemma kl 20.00 och då börjar barnen leka med grannarna och jag som tänkt avsluta kvällen med barnens vinst från dagen......men det vågar man väl inte göra innan de kommer in?!


Klockan är 20.45 så det borde väl vara snart?


Maken och jag hade ju planer på en film tillsammans ikväll, har inte sett en film på månader så det är dags nu kan man tycka!


Min dag i bild och text nu undrar jag hur var din???
2 kommentarer:

 1. Vilken härlig dag ni har haft! =)
  Kram kram

  SvaraRadera
 2. Sv; jag har laddat mer en gratis app på min iPhone. Skit enkel till bilderna från just iPhonen.
  Ibland, från vanliga kameran, går jag in på picnik.com. Där kan du skriva vad du vill på dina bilder. Och massa annat kul:)
  Lycka till!

  SvaraRadera