onsdag 25 maj 2011

Mot festen!

Semesterdagen idag var välbehövlig. Känner att 4 dagar i veckan passar mig bra nu. är verkligen sliten när onsdagen når sitt slut . Besöket hos barnmorskan gick bra. Ingen graviditetsdiabetes här. Men sockerlösningen var inte god. Så onaturligt äcklig söt. Ingen grogg att rekomendera alltså:-)

Hann med en lien tur på stan och inhandlade lite bra billiga saker på Kappahl. Ala bh-ar 99:- blev en amningsbh inköpt. Medan jag gick runt bland alla bh-ar fick jag sms om att ½rea priset gällde på all rea. Blev 4 tröjor till storasyster som precis håller på att växa ur allt hon äger och en tröja till lillasyster som förövrigt redan har gaderobern full. Två par strumpor till lillebror hamnade också i påsen. Alla nöjda och glada.

Nu ska storasyster hämtas hem så vi hinner till hennes fest! Bråttom bråttom, inte alls kul att cykla ut i "stormen" som råder där ute!

3 kommentarer:

 1. Skönt att allt var bra. Ha en rolig festkväll!

  Kram

  SvaraRadera
 2. Ja, att fynda lite kläder, är aldrig fel ;))
  Jag har förresten bytt adress igen, så nu trivs jag bättre ;)
  Kramiz och ha en fin kväll.

  SvaraRadera
 3. Jo, jag använder "picnik.com" Laddar uppe en bild, väljer skapa, under "sticker" finns photo-licences. Väljer in C-et på bilden, och går vidare till att skriva in text ;))

  Kramiz

  SvaraRadera