måndag 9 maj 2011

Lite av varje och jag har bestämt mig!

Här tillbringade jag lördagen tillsammans med min underbara make. Snälla mamma ringde i onsdags och sa jag kommer på fredag. Humm gör du? Ja ni ska åka till Ullared. Hon har hört mig prata om dessa planer ett tag nu och tyckte att det var dags innan jag blir alldeles för trött och otymplig! Åkte i väg redan vid 04.00 och kom fram lagom till öpning vid 07.00. Lite smått galet men så kul! Hade en fantastisk dag med maken. Åt gott och njöt av att bara få umgås med varandra och tusentals andra :-) Maken blev smått köpgalen och tyckte att det var dags att handla rejält. Så nu kan lillebror komma när han vill för nu har vi ALLT! För tjejerna var det rena julafton när vi på kvällen återvände hem för medan jag spana in alt från anmingsbh till mammakläder och barnkläder så finkammade maken leksaksavdelningen och jag såg inte allt han köpt förän vi kom hem. Kan säga att barnen inte gick lottlösa!!Söndagen tillbringades i en sådan här. Njöt av sol och vackert väder medan maken bytte panel på altanen och barnen sprang omkring och hade vattenkrig med en uppsjö vänner.Inget slapp i solen idag och då har det enligt barn och maken varit den mest fantastiska dagen i år. Jag har suttit framför datorn hela dagen och tillsammans med underbara kollegor försökt att sammanfatta verksamhetsåret i en kvalitetsredovisning. Tillsammans är vi oslagbara. Tack för ett fantastiskt arbete kära vänner!


Hann i alla fall med en härlig promenad när jag kom hem och då upptäckte jag att min absoluta favorit blomma börjar stå i blom. Finns det något mer fantastsiskt än doften av syrener?
Kan knappt gå på promenad längre, får en massa sammandragningar och håll efter typ tre meter men det är ju också det enda onda jag lider av förutoom smärta i vänster höft kvällstid. Därför har jag nu fattat beslutet att jobba så länge det bara går. Ingen sjukskrivning alltså. Det behövs mer för att bänka mig! Men vi får väl se hur jag känner längre fram.


Nu väntar en kväll i soffan framför "Mamma byter bo" och sedan favoprogrammet "En unge i minuten". Välbehövligt, för i kväll är jag sliten efter att ha illbringat dagen på en hård trästol. Höften känns mer än vanligt och ryggen har också fått nog. Dessutom värker min ena axel eftersom jag tillbringat allt för lång tid framför datorn. Men jag klagar inte, barnen ligger i sina sängarna, maken jobbar kväll och soffan och fjärrkontrollen är min!

Underbar avslutning på en bra dag!
4 kommentarer:

 1. Tack för idag vännen, bra jobbat! Imorgon gör vi färdigt! Vila nu ordentligt! Kram <3

  SvaraRadera
 2. Den solstolen såg ju bara så skön ut! Där skulle man ju kunna spendera en stund :) Hoppas du orkar jobba så mycket som du vill. Kramar

  SvaraRadera
 3. Vilken fantastisk helg!!! Det är ju såå roligt att shoppa loss ordentligt ;). Kram!

  SvaraRadera
 4. Åh vad härligt att syrenerna har börjat stå i blom hos dig... här hos mig lär det nog dröja någon vecka eller två till.

  Nu hoppas jag bara att min syren som jag planterade förra våren blommar i år... hoppas hoppas hoppas !

  Och jag håller med dig om att syrenerna doftar helt otroligt ljuvligt !

  Kram Kram

  SvaraRadera