söndag 1 maj 2011

Sköna maj välkommen till vårt land igen!

Ja, inte gjorde du något bra intågande. Din föregångare april var nog mer vår än du just idag iaf men men du har ju ett par dagar på dig och kanske kanke spricker det upp. Såg din förtsa veckas prognos igår 5-10 grader och en hel del moln och regn. Förmodligen normalt enligt årstiden , ska väl inte klaga efter de senaste veckornas sommar värme. Men man vänjer sig lätt eller hur. Jag skulle ju sitta i solstolen idag!

Hur var er valborg då? Vi hade ne underbar dag tillsammans, alla var glada och snälla mot varandra. Riktigt mysigt. Synd bara att vi inte kunde sitta ute och äta som vi planerat. Barnen var så besvikna. När vi äntligen hade städat klart så man kunde sitta i uterummet och allt! Men det grillade och alla goda tillbehör smakade smakade bra inne i värmen också:-)

Hur många av er grillade igår? Måste vara den största grillhelgen på året och som en kompis skrev på fb; det måste ha varit godis försäljarnas sämsta pga av allt överblivet påskgodis som alla har kvar hemma i skåpen!

Nu ska jag fixa en sen men härlig frukost!

4 kommentarer:

 1. Visst går tiden lite för fort!? Hoppas att du får en fin söndag.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Sen frukost? Beror på vad man jämför med... Vi och våra (oplanerade, hehe) nattgäster masade oss upp vid 11 och åt vid halv tolv... Sedan gick vi och la oss i varsinn soffa och bara glodde rakt ut resten av dagen, typ... men dte är det värt ibland! Tur man har snälla barn av den tystare sorten... =D

  SvaraRadera
 3. vi var hemma och åt gott och hade trevligt tillsammans med goda vänner :)

  SvaraRadera
 4. Grilla gjorde vi också med goda vänner, men åt inne. Alldeles för kallt och blåsigt. men vi hade en lugn mysig valborg trots tråkigt väder.
  Kram

  SvaraRadera