lördag 7 januari 2012

Lördag och en varning och ett filmtips!

Är precis hemkommen från en lång promenad och idag hade jag sällskap av mannen så det gjorde det hela lite roligare. Nu har vi precis fikat och nu står bortstädning av de julsaker som finns kvar här hemma på schemat!

Vill passa på att varna er för ett bluffmail från "swedbank" som just nu cirkulerar. Kolla gärna länken och läs vad aftonbladet skriver. Självklart var jag en av dem som mottog ett sådant mail.


Idag är det lördag. Sista spurten på jullovet som om man ska vara ärlig egentligen är slut. Har lite ångset över nästa vecka. Hur ska man få upp ungarna? Våra tjejer har varit upp till tolv på nätterna och sovit till 9-10- Inte klokt. Värsta tonårsfasonerna! I går fick Wii-konsolen flytta in i ena dotterns rum för det blir lite trist att titta på Mario en fredag kväll.Nu är det slut med det och stora tv:n är tillbakatagen. Maken och jag säg en film i går "The experiment" Den kan ni se om ni har lust. Lagom spännande och lite otäck med andra ord godkänd!




4 kommentarer:

  1. Vi har vänt på dygnet här också.
    Sovit till 10 varje dag..
    Får försöka komma i säng tidigare idag.
    Men här mjukstartar det med studiedag på måndag.

    SvaraRadera
  2. Tycker det ska bli skönt med vardag:)
    Kram på er!

    SvaraRadera
  3. Ja visst är det roligt att shoppa barnkläder? hihi. Nu är jag hemma hos mina föräldrar och ska stanna här ett tag men visst ska ni få se resten av shoppingen med. Om inte annat så på Elliot. Vissa av plaggen har vi med oss:)

    SvaraRadera
  4. Vi började ställa om sonens dygnsrytm i torsdags...men det går sådär. Han får väl helt enkelt vara lite trött de första dagarna i skolan så att han vänder lite av sig själv genom att bli trött på kvällarna av att han varit uppe tidigt och fullt sysselsatt dagtid...
    KRAM

    SvaraRadera