söndag 29 januari 2012

Söndag och laktos och glutenfunderingar

Snart är helgen över och nästa vecka blir det vardag på riktigt igen då maken börjar jobba i ottan. Detta innebär att jag och liten måste i väg och lämna de stora i skolan varje morgon (lyx vecka förra veckan då maken började senare). Hej och hå, men det ska nog gå.

Idag blev det en skön promenad i solskenet. Alldeles underbart! I morgon är det dags för invägning igen. Tror inte det gått så bra denna veckan, inte mycket motion men iof inte så mycket mat heller då det knappt gått att äta med min onda hals.

Imorgon blir det till att ringa vårdcentralen för nu måste det verkligen hända nåt. Min äldsta dotter lider av magproblem och har gjort det ganska länge nu. Fick ju diagnosen "körtelbuk" i våras och nu har illamåendet och dåliga magen kommit tillbaka igen. Kan inte ha det så här längre. Har börjat funderat på detta med gluten. Nu får de göra ett test för att utesluta det. Laktosen har vi självs plockat bort och hon blev ju dålig i fredags efter att hon fått i sig vanlig mjölk på torsdagskvällen. Ni som vet kan man inte testa laktos med blodprov?? Har läst att man kan det men att man oftast testar detta genom att utesluta. Ringer som sagt vc i morgon i alla fall!

Vad har ni hittat på i helgen???

2 kommentarer:

  1. Hejsan
    Man kan kolla laktos o gluten med ett blodprov!
    Super enkelt !
    Vi har gjort det alla här hemma!
    Tar ca två v så får man svar på posten!

    Lycka till
    Kramiz Bonnie

    SvaraRadera