onsdag 18 juli 2012

Finaste finaste tösabit!

Är så lycklig och glad för igår fick vi ett så bra besked. Inget konstigt fanns på ryggmärgsprovet och markörerna för cellförändringar visade heller inget. Vår tjej är frisk! Lyckan är obeskrivlig. Efter att ha levt med denna misstanke och denna oro sedan i början av maj så känns det nu så skönt att veta att det ända som vi inte fått svar på är boreliaprovet som togs i går. Det allra sista provet innan hon släpps ut från onkologen. Om provet visar borelia måste ett nytt ryggmärgsprov tas nästa veka för att utesluta att borelian inte satt sig i nervsystemet i hjärnan.  Ögonnervens svullnad är på väg tillbaka och troligtvis har dottern drabbats av ett ökat tryck i hjärnan, detta kan ha helt okänd orsak eller bero på ett slag mot huvudet i form av tex ett fall. Den markanta tallkottskörteln är troligtvis något hon haft sedan födseln men för säkerhets skull blir det en ny magnetröntgen i oktober för att fastställa att ingen mer förändring sker.

Världens lyckligaste familj här hemma nu. Vad gör det att det regna när vi har varann och vi slipper tänka mer på hjärntumörer!

5 kommentarer:

  1. Än en gång ett STORT grattis till er alla!! Kram

    SvaraRadera
  2. Ja, det är sant, vad gör det att det regnar!
    Fortsätt att krama om henne och dina andra två barn, snart flyttar de hemmifrån som våra tre gjort. Också en känsla med "många bottnar", fast det skriver jag inte om nu, nu ägnar jag mina tankar till Er. Ha en skön fin fortsatt regning sommar!
    Kram ifrån Oumberlige Peter!

    SvaraRadera
  3. Har tänkt SÅ mycket på er!!
    Vad underbart att läsa detta. Jag är så otroligt glad för er skull.

    Kram Katarina

    SvaraRadera
  4. Lycka i allra högsta grad! Fantastiskt!
    Stor kram♥

    SvaraRadera
  5. Åh vad jag är glad och lättad för er skull <3 <3 <3

    SvaraRadera