fredag 13 juli 2012

Vidskeplighet


Fredag den 13:e
Vad säger ni om det?
Jag är inte så vidskeplig av mig men visst tänker man sig för en gång extra en dag som denna.


Frukost och fika i magen  och nu en ensam stund för mamman. Stora barnen leker för en gång skull tillsammans och lilleman sover sin skönhetssömn.

Fredag i dag som sagt. Maken har snart jobbat sin första vecka efter semestern, han slutar iof sig inte förrän 20 i kväll men ändå. Blir långa dagar och veckor när han jobbar så här sent. Att ha alla barnen hemma tar på krafterna men samtidigt är det kul att ha sällskap!

När lunchen är intagen blir det nog att dra mot affären, de sista sakerna måste införskaffas innan lillemans födelsedag. Tyvärr blir det inte alls som vi tänkt oss på hans dag. Maken fick ju biljetter till speedway i födelsedagaspressent och den ena lag vm tävlingen är i morgon kväll så det betyder att han måste åka här ifrån vid 16. Mamma fick översvämning och kusinernas farfar blev allvarligt sjuk så kalaset blir någon annan gång 
:-(

Men vi måste självklart fira lilleman här hemma i morgon. 
Det som vill är välkommen vi är hemma!
På önskelistan står allt som har med bilar att göra. Sedan vore det jätte bra med stövlar och regnkläder för vädret är ju väldigt växlande och inte en daga utan några droppar.

Nu tittar solen fram och jag ska passa på att sätta mig en stund ute. Brännan från Turkiet är tyvärr helt borta men som tur är så är ju alla i Sverige ungefär lika bleka så det gör ju inget
:-)

1 kommentar:

  1. Vilken otur!
    Har tänkt på din mamma sedan du skrev om det. Hoppas att kusinernas farfar kryar på sig. Men framförallt hoppas jag att ni får ett fint kalas för lilleman ändå.
    Kramar K

    SvaraRadera