tisdag 28 december 2010

Bara några dagar kvar


...av detta år. Vart tog 2010 vägen? Har verkligen försvunnit i en rasande fart men så har det ju hänt en del saker under året också. Både bra och dåliga i en sallig röra. Ska ge mig på atd mina älskadet skriva en egen årskröninka men den får ni vänta med för ännu är det ett par dagar kvar på året eller hur?

Denna vecka är jag ledig tilsammans med mina älskade prinsessor och delvis också med älskade maken som turligt nog jobbar eftermiddag denna vecka. Så hela familjen är samlad till klockan 14, riktigt najs. Igår besöktes pulkabacken och idag införskaffades nya skridskor till storasyster, jo då lite mer pressenter så här efter julen blir det. När maken åkt invigde tjejligan skridskorna en kort stund, konstaterade att lillasyster som ärvt storasystersskridskor också behövde nya då de inte alls fungerade på henne. Pling plig i phonen och maken for i väg (på arbetstid) för att även inhandla nya till henne. Ganska bra att ha en make som är yrkeschaufför ibland...

Imorgon beger vi oss till isen igen och då ska även lillasysters nya fina skriddskor invigas och både mamman och pappan ska åka. Lite varm oboy i termosen och lite tilltugg kan nog hjälpa oss att stanna ett par timmar!

Var hos pappa nu i jul och då provade tjejrna brorsans wii för första gången blev helt sålda! Så oj då, även ett wii kommer att inhandlas i dagarna, humm kanske inte borde haft de där andra 20 julklapparna var på julafton? Humm, jag vad gör man inte bästa att passa på när man kan snart kanske det är slut på spontan inköpen .-)

1 kommentar:

  1. Vad mysigt att ha en skridskodag där hela familjen åker skrillor!! Låter helt underbart. Ha en bra dag. Kram

    SvaraRadera