söndag 27 mars 2011

Ännu en milstolpe mot vår och sommar!

Sommartid idag hur underbart låter inte det??

Idag bjuder jag på bilder från gårdagskvällen, ni missade väl inte att släcka ner mellan 20.30-21.30???

Som ni ser så kom vi ihåg, men alla grannar missade det kan jag meddela. Men vi satt i alla fall där med en massa värmeljus tända, åt mat och spelade spel. Sen mat pga att maken jobbat. Barnen berättade Bellmanhistorier samt spökisar. De tyckte det hela var "läskigt". Maken och jag berättade att alla människor int har el och barnen lysnade med stora ögon. Kan meddela att under den timman hann man inse hur bra vi har det. Vi lever i ett fantastiskt land med så mycket bra saker som förenklar livet för oss. Tänk vi värna om miljön samtidigt som vi fick tillfälle att tänka över och känna tacksamhet! Fint.


Sommartid idag alltså. Kommer att vara lit mörkare nu igen på morgonen men det jämnar snart ut sig igen. Sommartid innebär att vi är på rätt väg. Nu är våren och sommaren på väg oavsett om snön kommer falla någon gång igen. Sommartid, varmare skönare härligare kan det bli bättre förutsättningar denna söndag???


Bjuder er från mysiga bilder från gårdagskvällen!




3 kommentarer:

  1. Mysigt det ser ut:)!
    Och visst! Sommartid låter fantastiskt!

    SvaraRadera
  2. Härligt det ser ut! Vi släckte också ner här och visst får man sig en tankeställare! Hoppas helgen varit bra för övrigt, vi ses på tisdag! Kram

    SvaraRadera
  3. Vi satt med en tänd brasa, supermysigt!

    SvaraRadera