torsdag 10 mars 2011

Ensam hemma

nej bara nästan. Tjejerna är här och katten. Maken har dragit iväg på slutspels match i cloettahallen. Tjejerna sover snart i sina sängar och jag tänker titta lyxfällan om en stund. Vet hur det kommer att sluta. Jag kommer bli irreterad över att vuxna människor handlar som de gör. Hur kan man vara så dum att man kör sin ekonomi i botten men ändå fortsätter att handla som om inget hänt? Lite glass kommer nog att göra mig på bra humör igen. Skyller allt på graviditen :-)

Imorgon är det redan fredag. Har gått så fort. Var ju måndag typ igår? Ibland hinner man inte med. Men det är skönt så långe detta fenomen inträffar under arbetsveckan. Har ni märkt vilken skillnad det är ute nu? Snön smälter eller snarare regnar bort, (allt det blöta och geggiga bortser vi från eller hur?) solen skiner, och det är ljust ute redan kl 6.30!!! Helt underbart. Våren är på ingång på riktigt. Inga mer bakslag nu tack!

Flera har frågat vem som simmar runt i min mage? Ja vem tror ni. Gissa så får vi se vem som får rätt. Svaret kommer imorgon!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar