måndag 6 augusti 2012

Är det nu hösten gör sitt intåg?

Men när var det i så fall sommar?
Idag är väl dagen då de flesta avslutat sin semester. De som hade tidig semester har väl redan hunnit glömma den...

Här hemma var det tänkt att vi skulle skapa lite rutier igen från och med idag. Men det gick ju så där kan jag säga. dagen till ära sov lillman hela natten och vaknade 7 och fick välling och nästa gång vi vakna var klockan 9.30!!! Vad hände? Hela sommaren har passerat och han har varit uppe med tuppen och nu när vi ska återgå till att vakna tidigt då ska han sova länge?!

Avslutade i alla fall sommaren med den obligatoriska resan till Göteborg och Liseberg i helgen. Barnen hade hur kul som helst och även den lilla uppskattade dagen. Fick rent ut sagt bända loss honom från farfarsbilarna. Min lilla biltokiga pojke :-)

Storasyster hade turen med sig kan man säga. Hon lyckades vinna två stjärnvinster på två spel!!! 4 kg choklad ligger nu i hennes rum och hon verkar inte alls vara sugen på att dela med sig.

Regnet smattrar utanför så vad passar bättre än en film och myskväll?

En sak är då säker hösten medför rutiner och lite vardag och det är ganska efterlängtat här hemma nu kan jag säga. Alla tider har sin charm och nu måste det snart bli ordning och reda igen. Men det är ju två veckor kvar till skolan börjar. Ge mig styrka ! ;-)


2 kommentarer: