måndag 20 augusti 2012

Uppe med tuppen!


Så var den här vardagen och skolstarten. makens klocka ringde 6 och jag skulle upp 6.30 så inte mycket mening att somna om. Lilleman vaknade och fick sin välling och trodde som vanligt att han skulle somna om igen. Sken som en sol när han fick gå upp. 
Båda tjejerna var lättväckta och ganska så lättsamma på morgonen. Allt flöt på bra! Lillasyster tillbaks till gamla skolan och år 2 medan storasyster lunkade i väg för att möta kompisar för att sedan tillsammans bege sig till nya mellanstadieskolan och år 4. Inte klokt vad stora barn man har.
Lilleman knoppade in redan kl 10 i stället för sommarens lunchvila vid 12-13. Undrar hur hans dag blir? Kommer han klara sig på bara en sovning? Ja vi får väl se för idag är dagen då nya rutiner ska infinna sig och allt kommer ändras.

Annars har vi en stor sak på gång!
Mycket lycka här hemma kan jag säga och mycket tankar. Men det kommer nog bli bra tillslut. Och ni som undrar får vänta ett tag till innan vi berättar!

Nu ska jag njuta av lugnet som råder.

Man längtar till dagen ska komma då allt blir som vanligt, men oj vad tyst det blir, men snart är mina fina flickor hemma igen med en massa saker att berätta och en massa papper att fylla i . Underbara vardag välkommen!!!

Bara två veckor kvar nu med bebismys sedan tar pappan i familjen över och han kommer ha händerna fulla!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar