lördag 11 augusti 2012

Lördag på riktigt

Lördags Godis "Blå"

och min lördagsgodisskål gapar tom. Så är livet för den som unnat sig alldeles för mycket.
Varje dag denna sommar har känts som en lördag. Ungar som är uppe sent vareviga dag och en massa mys hit och dit. Godis varje dag. Lördag hela veckan. Men som ni vet så har jag ju startat operation minska midjemåttet och denna vecka har väl gott så där. En bjudning i tisdags som resulterade i god glass och så en repris på glassätandet igen i torsdags då jag och familjen besökte "Smultronstället" i Söderköping. Ett maffigt glasställe kan jag lova! Så idag gapar skålen tom. Men lite nötter och en kopp te ska snart få göra mig sällskap framför tv:n eller kanske blir det boken.

Läser just nu denna:
Bara vanligt vatten

En lättsam roman. Men ack så bra. Jag som brukar läsa spännande kriminalare tar i bland en sån här bok emellan. Just Kajsa Ingemarsson är en riktig "Feel good" favorit. Om ni inte läst hennes böcker så gör det. Denna pocket tillhör de tjoockare med sina 558 sidor. Men jag vill ha mer! Tyvärr tar boken nog slut i kväll när den är som bäst. Men det är bara att grabba tag i en annan och snart är man lika fast igen. 

Snart är veckan slut och sedan är det bara en vecka kvar på sommarlovet och tre veckor kvar av min föräldraledighet. Kan inte tro det är sant. Vart tog senaste året vägen? Jag har ju inte hunnit med hälften av det jag planerade att göra under ledigheten???


3 kommentarer:

 1. Här gapar den lika tom!
  Heja dig.

  SvaraRadera
 2. Snygg skål, skulle haft en skål för varje dag
  Har hypad grej bli Lattelänkad

  Ha en snygg onsdag

  SvaraRadera
 3. Den är ju riktigt bra, jag lyssnade på den på ljudbok! Riktigt bra! Kram på dig!

  SvaraRadera