tisdag 28 augusti 2012

Höstluft

Bjuder på en bild från igår. Var en så kall morgon. ca 10 grader och isande vind. Windstopper och mössan åkte fram. Men lilleman var lika glad ändå. Lekte nån timma ute innan mina fingrar var som isbitar. Som tur var kom solen fram och värmde mer och mer, så fram på dan var det riktigt skönt. Idag är det lika rått och kallt med ingen vind så det blir nog ungefär som igår. Höstluften och skolstarten medför som vanligt förkylningar, idag har vi lillasyster hemma med halsont och ev feber. Bara att inse att sommaren är över.

Lilla Wilda sköter sig exemplariskt. Sover hela natten utan ett pip. Har aldrig varit med om en så duktig liten valp. Sköter snällt sin behov ute på gräset när hon vaknat. Liten och perfekt. Många kommer tycka v är galna som skaffar hund. Men det var nu eller aldrig. Maken ska ju vara hemma året ut och man kan inte lämna en valp ensam i början. Det är ju trots alt en liten bebis.

Idag kommer bli en seg dag då gossen behagade att vara vaken två timmar i natt, 00-02. Kommer nog märkas på oss båda fram på dan. Men nu blir det frukost för lilleman och sedan lite lek innan han ska ta igen lite förlorad sömn.

Nedräkningen och sista veckan har börjat...Vill inte....

1 kommentar:

  1. jamen vilken söt liten viffe ni skaffat! :)
    och a, nu börjar det bli rikigt kallt :S

    SvaraRadera