måndag 11 oktober 2010

Förbränningen har stannat av!

Det är vad som disskuteras just nu i "Biggest Loser". Kanske borde lyssna på det...För det är alltid där man hamnar liksom. Men nog om detta, för detta är ju inte någon viktblogg längre utan snarare en flumblogg! :-)

Gi-mamman har i stort sett varit ensam med barnen sedan i fredags kväll. Maken jobbade ju helg och igår kväll drog han iväg till stugan för årets händelse- älgjakten! Han väntas hem när som helst. Han får bara en dag till nöjet. Nä, han har faktiskt valt helt själv att bara delta en dag.gång

Mår bättre igen, men det känns fortfarande som det är mycket som händer samtidigt.

Imorgon har vi en händelserikdag framför oss. Storasyster ska till läkaren med benet igen. Denna gång har vi fått en kallelse till universitetsöverläkaren. Det låter det. Dessutom är tiden konstig. 17.30. Känns lite oroväckande alltihop, speciellt då vi hela tiden har valsats runt bland alla at och st-läkare. Ingen tid för avgips eller röntgen bara tid hos universitetsöverläkaren...Varför ska vi helt plötsligt träffa en så högt uppsatt läkare? Humm....Hoppas detta bara är något positivt. Håll tummarna!

Reklam om kungsängen på tv, någon som har en säng därifrån? Funderar ju på en ny säng så man kan få lite skön sömn, men jag vet bara inte riktigt vad jag ska välja...

Mer flummigt än vanligt idag eller hur?

4 kommentarer:

  1. Haha, så flummigt var det inte!
    Någon sådan säng har jag inte. jag har en gammal vanlig hederlig Ikea säng som kunde varit bekvämare :)
    Och tänk positivt! Bara bra att ni får träffa en sådan höjdare till läkar! Det blir så bra så gumman!
    Kramar

    SvaraRadera
  2. Ja, det är säkert ngt bra med att ni får träffa överläkaren!
    Jag håller tummarna :)

    SvaraRadera
  3. Hej,
    349kr eller 399 på skopunkten.
    Ha en trevlig kväll,
    Kram michaela

    SvaraRadera
  4. Jag rekommenderar inte Kungssängen, vi gjorde ordentlig research när vi köpte vår säng och de har inga vidare fjädrar i sina sängar! Kram på dig!

    SvaraRadera