torsdag 21 oktober 2010

Tur och otur...

Denna vecka har jag haft tur, jag som aldrig vinnner har vunnit. Inte bara en gång utan två! Fattar ni! Först ett ålandspaket hos Fru Venus och sen ett kakfat hos Malla. Tänka sig vad bra det är att blogga och framför allt att läsa bloggar. Tack för fina tävlingar tjejer och tack för vinsterna ska bli så spännande!

...och så har vi haft otur, igen. Eller inte jag men min äldsta dotter. Hon var lite väl vägad idag. Hon har ju varit gips fri i en vecka och har precis börjat använda sitt ben igen. Hon hoppar på kryckor och har precis börjat prova att stödja lite på den. Idag la hon i från sig kryckorna för att katsa boll på skolan med kompiksarna. Hon tog ett steg bakåt och ramlade. Vrickade/stukade till foten så nu kan hon inte gå. Igen. Svullen fot och ben. Hon har inte ont när hon är stilla eller när man tar på den, så det är nog inte så farligt ändå. Tur i oturen att det var höger fot. Den som sitter på det brutna benet. Nu kan hon i alla fall hoppa på kryckor, hade det varit vänster så hade hon hamnat i rullstol igen med två icke funktionsdugliga ben. Så det kanske var tur ändå?

5 kommentarer:

  1. När ska det ta slut!?!? Stor kram och en innerlig önskan om en olycksfri helg för er del!

    SvaraRadera
  2. Men hallå! Hur mycket otur kan man ha???
    Fast det kanske var lite tur i oturen ändå då...
    Kramar

    SvaraRadera
  3. Jo - tur i oturen iaf!
    Grattis till vinsten igen :)
    Jag hör avmig ang hur kakfatet kommer till dig :)

    SvaraRadera
  4. Aj, aj, aj för dottern.
    Förstå att hon är ivrig...

    Men grattis till vinsterna.
    Ett litet ljus i mörkret.
    Kram

    SvaraRadera
  5. Men då. Typiskt. Förstår också frustrationen. Klart hon vill kasta lite boll. Försiktigt. Och så blir det lite mer aktivt än tänkt. Har hoppat på kryckor i tre månader och förstår verkligen känslan.

    Hoppas det läker snart så att hon får röra sig som hon vill.

    Trevlig helg på er! Kram

    SvaraRadera