söndag 6 februari 2011

Dagarna som gått...

Så var det söndag igen, hur kan en fredagkväll och en hel lördag passera så fort?

Fredagsmyset bestod av en underbar tacopaj som jag maken och lillasyster mumsade i oss. Storasyster hade annat för sig. Redan 17.30 lämnades hon på sin allra första förfest. Vart ska det sluta när 8 åringar går på förfest? Skämt åsido hon var hem bjuden till en kompis innan kvällens disco. Där bjöds det på fin drink i glas på fot och en massa mumsigt fredagsgott. Sedan geick de vidare på kvällens höjdpunkt discot! Vi som var hemma mumsde som sagt också i oss lite gott innan vi tog en härlig kvällspromenad för att hämta hem storasyster. Lillasyster skulle absolut med, det är spännand det här med disco och orättvist att man inte får gå när man snart ska fylla 7! Men regler är regler och här går man på disco när man går i 2:an. Väl framme vid discot såg vi en polisbil. Tänkte lite snabbt ja, ja det är väl någon för'lder som tittar förbi, vet att minst ett barn har en polis till pappa. Men icke sa nicke. Det visade sig vara så att en pojke blivit misshandlad utanför! Vi pratar nu om ett disco i en gymnastiksal där besökarna går i årskurs 2-6!!!! Enligt min dotter så var det äldre killar som hängt utanför. Men åndå!

Lördagen sprang iväg! Lillasyster och jag tog en tur till stan och beslkte teatern som hade öppethus. Tittade bakom scen och i logerna. Dottern älskade att se alla peruker och allt smink. Sedan tog hela familjen en kvällstur till k-rauta och IKEA för att spama in kakel, bänkskivor, hovar, golv och blandare. Det är en jungel därute! Kvällen avslutades med kladdkaka, grädde, chips godis läsk och melodifestival. Starkt startfält vill jag lova. De flesta låtar var bra eller åtminstonde ok.

Idag ska bänkskiva beslällas, en fika i vårsolen ska hinnas med, lite mat ska lagas, ja ni vet söndgsgöra!!!

På återseende!

2 kommentarer:

  1. Full fart. :-)

    Jag har också haft en fin helg.

    Kram till dig!

    SvaraRadera
  2. Vad obehagligt! Även om det är äldre killar där så är det små ser. Huga! Vad kul med öppet hus! =) Skulle själv vilja se bakom kulliserna! Trevlig kväll

    SvaraRadera