söndag 24 januari 2010

Tjejdag igen !(3:e för året)

Idag startade jag dagaen med en härlig promenad före frukost, precis som igår. Verkligen härligt att kunna gå ut före frukost igen. Det har ju varit så kallt innan men nu är kag på väg på rätt spår igen. Dagen har tillbringats hemma. Har rensat lite i stora tjejens rum, fattar inate hur det kan bli sådan röra i hennes skrivbordslådor så fort, tycker inte tat jag gör annat än städar där och varje gång blir det ett par påsar som flyttar ut till sopcontainern! För att inte nt och fint o chtala om röran bland hennes leksaker. Men nu är det rent och fint och framför allt ordning igen!
Mina älskade barn i backen idag på förmiddagen!
Vi hade verkligen en härlig stund tilsammans! Efter att vi tävlat i backen så att alla fick ont i rumporna efter alla hopp i guppen (inte skönt när man åker stjärtlapp...ajjj) så gick vi hem och fikade lite. Tjejerna beställde o`boy med vispgrädde och till det avnjöts chokladbollarna som bakades igår samt en micrad muffins från frysen!
Jag fick en god kopp grönt te och en skål keso med morot!
Denna vecka har jag kört crosstrainer varje dag (30Min) med undantag från idag då jag ökade till 40min. Detta resulterar i 3,5 timmas crossande denna vecka. En god början eller hur? Nytt mål nästa vecka är 40min/dag känndes bra idag då jag testade...
Imorgon är det dags att besöka vågen igen, hoppas hoppas på gott resultat!!!
Nu ska jag surfa runt hos er lämna kommentarer och läsa om allt kul ni gjort!
Ikväll väntar 3:e Johan Falk filmen ska bli spännande
Såg "Sommaren med Göran" och Wallander "Dödsängeln" i helgen bra filmer båda två om någon är intresserad av lite svensk film.















6 kommentarer:

  1. WOW, crosstrainer varje dag...impad. Önskar jag hade samma driv....

    Fina bilder :)

    SvaraRadera
  2. inte illa. Jag försöker mellan 15-20 min på min crosstrain. Fina bilder på dina tjejer.

    SvaraRadera
  3. Det är det jag menar! Och att blogga samtidigt kan vara jobb nog:)!
    Fina kort på fina barn:)

    SvaraRadera
  4. Jag erkänner. Köpte en beg crosstrainer, den stod i hörnet i två månader, orörd. Sålde den vidare med en vinst på 50 € :-) Det är tyvärr det jag har att berätta om crosstrainers, men ni andra är jätteduktiga!

    SvaraRadera
  5. Hej Sandra!
    Hur gjorde du för att få den här bakgrunden.? Jag har skaffat en blogg till mina klasser och till en av dem vill jag ha samma bakgrund som du har.
    Mvh Daniel

    SvaraRadera